Opstellingen dagen

 

Heb je een thema die jou al geruime tijd bezig houdt, iets waar je last hebt,

iets in je family systeem waarvan van je wilt dat het bij jóu stopt?

Sta je open voor een verhelderende ervaring om dieper inzicht te krijgen?

Dan is een Systemische opstelling dé kans voor jou.

 

Verken thema's als je plek innemen, omgaan met ziekte, rouw, trauma genezen, relaties verbeteren en complexe kwesties aanpakken in organisaties en families. Een opstelling gaat verder dan enkel inzicht; het onthult verborgen dynamieken op een niveau dat je ervaart door de bewegingen en woorden van de representanten te volgen. Jouw verhaal krijgt een levendige dimensie, soms uitdagend maar altijd verhelderend, en wijst vaak een duidelijke richting voor jouw volgende stappen aan. Wat het resultaat ook is, een opstelling schudt jouw innerlijke wereld wakker en plaatst je op een nieuwe positie. Zelfs als representant ontdek je de kracht van contact maken met jouw persoonlijke thema's. Ben je klaar voor een frisse kijk op jouw uitdagingen? Wil je betekenis geven aan de diepgaande processen tijdens een opstelling? Meld je dan nu aan!

 

De opstellingsbegeleider, 

Henny Diks, put uit jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van individuen en teams. 

Sinds jaar en dag assisteert hij Loes Koot bij de opleiding “Systemic Healing: opstellingenwerk en systemisch waarnemen” als ook de Systemic Healing opstellingsdagen.

Heeft de opleiding gedaan bij Maarten Oversier en is hij als energetische en orthomoleculair therapeut werkzaam. Daarnaast begeleid hij therapeutische sjamanistische ayahuasca ceremonies. Ook verzorgt hij opleidingsdagen waarin al deze dingen samen komen. 

 

Algemene Informatie:

  • De kosten: Een hele dag voor slechts €75,- (van 10.00 tot 17.00 uur, inclusief koffie, thee en lunch).

 

Data Opstellingen dag Tilburg: Havendijk 18B 5017AM Tilburg

  • Tilburg: 17 januari
  • Tilburg: 25 februari

 

Voor meer informatie en om je aan te melden, klik [hier]

Met je aanmelding verklaar je dat je momenteel geen ernstige psychologische problemen hebt of onder behandeling staat van een psychiater. Neem zelf de regie over de thema's die je wilt verkennen. Voor verdere vragen en aanmeldingen, kun je App of mail 

NB: Op al onze activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn te lezen onder het kopje 'Voorwaarden' op de site.